Najnovšie recenzie zo sekcie Predné svetlomety
- V baleni bolo vsetko potrebne k instalaci
- Poddimenzovana kabelaz a konektory
Nefunkcna kabelaz, po montazi a zapojeni svetiel na auto sa zistila zavada v mieste kde su tovarensky letovane spoje, kedze jedno svetlo nefungovalo. Taktiez su tam jednorazove nasuvacie konektory, demontaz svetie uz neni mozna bez poskodenia konektora. Je to nahrada za kvalitne KEETEC ktore maju uplne inu kabelaz a konektory. Po demontazi je nutne nanovo krimplovat konektory a opravit kabelaz. Iba domaci elektro majster si to opravi, ostatni mozu kupovat novu sadu. Nehovoriac o stratenom case stravenom rozoberanim auta.
Bez skla a ziarovky bola poskodena krabica ale kedze to potrebujem.tak to prebral
Matica plechová 4.2x16x12 Škoda N90698801 Škoda Citigo, Fabia, Fabia 2, Octavia, Octavia 2, Superb, Superb 2, Yeti, Roomster, Rapid, Octavia 3, Fabia 3, Superb 3, Kodiaq, Karoq, Scala, Kamiq, Enyaq
ok
Malé a výkonné, výborná cena.
Super cena super kvaluta.
- Som spokojní za výhodnú cenu
TruckLED LED Epistar pracovné svetlo, hranaté, 24W, 2000lm, 12/24V, IP67, 6500K, 1+1 zadarmo!
Martina
Pridané: 1. augusta 2022
parádne, funkčné, super kelviny
Pevná konštrukcia, po zapojení funguje bez problémov.
- kvalitný produkt
100 percent
- Rýchle dodanie, diel pasuje.
pasuje bez úprav
- Blatnikové smerovky BMW e65 sú od firmy Depo, obímky žiaroviek nepasujú do otvorov smeroviek. Otvor na Depo smerovke má menší priemer.
- Výborná svietivosť
- Naj. cena akú som na nete našiel
Nič
- Super
Tak zabalena ze 10 min som rozbaloval
prakticky design, usporne, dobra cena
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »